IPCTI

IPCTI_1Individual Psychology Coaching Training International (IPCTI) este partenerul Centrului Adler în România în derularea programului de coaching acreditat ICF.

 

 

VIZIUNE – MISIUNEIPCTI_2

IPCTI acționează conform celor mai ridicate standarde profesionale și etice, țintind o dezvoltare constantă, sinceritate și angajament social. Studenții IPCTI sunt formați să își ghideze clienții spre dezvoltarea și realizarea puterilor lor potențiale, cu ajutorul valorilor personale și universale. Aceasta aduce noi posibilități în viața clienților, permițându-le să avanseze și să năzuiască către și la potențialul lor cu curaj, realizând țeluri importante, ceea ce va îmbunătăți calitatea vieții lor și va crește contribuția lor unică în societate.

 

VALORILE IPCTI

Interesul social: Egalitate, Respect, Cooperare, Generozitate, Responsibilitate, Angajament

Dezvoltare: Studiu, Sinceritate, Curaj, Curiozitate

Integritate: Onestitate, Transparență

Optimism: Împuternicire, Acceptare, Compasiune

 

De ce IPCTI?

Programul de coaching al IPCTI (www.ipcti.net) este extensiv, comprehensiv și profesionist, cu un nivel ridicat al angajamentului și responsabilității atât către studenții noștri cât și către viitorii lor clienți. Fiecare client își crează propria identitate profesională și își fundamentează abilitățile. Fiecarui student i se cere să treacă printr-un proces de coaching personal. În plus, fiecărui student I se cere să livreze un jurnal de formare în care își vor fi notat reflecțiile personale asupra propriei înțelegeri și implemetări ale materialului teoretic.

Programul IPCTI de formare în coaching este acreditat integral ACTP (Accredited Coach Training Program) de Federația Internațională de Coaching (ICF).

Fondatorii programului și-au gestionat cu succes acreditarea internațională ACTP prin ICF încă din 2005.

Modelul nostru de coaching se bazează pe o teorie psihologică, socială, filozofică și educațională, o teorie ce are 100 de ani de experiență (Psihologia Individuală). Teoria servește ca o bază solidă pentru întreaga noastră expertiză și abilități în coaching.

Valorile sociale joacă un rol important în cadrul teoriei, care este una pozitivă, umanistă și holistă.

Echipa noastră se compune din facilitatori formați în cadrul programului, supervizori și coachi, toți cu o experiență bogată și variată și cu cunoștințe și educație adecvate. Studenții primesc consiliere extensivă, personală și individuală în cadrul programului.

Atmosfera de studiu în cadrul IPCTI combină standarde educaționale înalte cu egalitate, acceptare, cooperare și plăcere.

Cursul include o secțiune de “întemeiere a unei afaceri în coaching” pentru a susține studenții în momentul transformării activelor lor profesionale într-o practică înfloritoare.

 

Newsletter