Parenting 2 -de la Frică la Libertate, printre Amintiri.

Un al doilea curs de parenting experiential pentru parinti si educatori: PARNETING-ul DE LA FRICA LA LIBERTATE, PRINTRE AMINTIR în care ne focalizam pe eliberarea relatiei cu copilul de conditionari (asteptari, paradigme, proiectii, frici).

PFLA v1.0Am inceput calatoria cu un modul in care am inteles nevoile fundamentale ale copiilor si abilitatile pe care au nevoie sa le dezvolte astfel incat sa fie pregatiti pentru provocarile vietii si sa poata pasi inainte cu dicernamant.

In acest al 2-lea modul vom urmari linia vietii parintelui/educatorului pentru a intelege cum s-au construit conditionarile, care au fost mesajele de rol primite (ce inseamna sa fii parinte/copil, mama/tata), cu ce paradingme am crescut si care sunt acelea care interfereaza acum cu relatia noastra cu copiii si cum putem alege constient care sunt limitele mintii noastre...dar mai ales vom explora amintirile, eliberand fricile si vom invata astfel sa lucram si cu amintirile copiilor, astfel incat fiecare moment impovarator din viata noastra comuna sau din experienta lor sa poata fi liber in istoria personala.

Prin lucrul cu amintirile vei invata tu parinte/educator sa-ti schimbi perceptii despre tine, viata sau ceilalti si vei invata sa lucrezi cu amintirile copiilor din preajma ta, astfel incat sa nu ramana prizonierii istoriei. Un copil care stie ca fiecare amintire este doar o perceptie nu un adevar, este liber sa-si creeze viata si imaginea despre sine.


LOCUL DERULĂRII CURSULUI: va fi anunțat tuturor celor înscriși.

COST: 450 ron

!!!Participarea la primul modul (Parenting de la Libertate la Asumare) nu este obligatorie pentru inscrierea in acest modul. Pentru participantii inscrisi la programul de Facilitatori de Parenting acest modul este obligatoriu sa fie parcurs pana la sfarsitul formarii si este recomandat in aceasta etapa de inceput a formarii.

FACILITATORI:

Ramona Andrei, terapeut adlerian cu 10 ani de experienta terapeutica, formator si supervizor in supervizare adleriana, art-terapeut, coach adlerian, formator si supervizor in parenting adlerian, mama a 2 copii

Andi Beldianu, coach adlerian, facilitator de parenting, formator cu 9 ani de experienta de lucru cu grupuri, tata a 2 copii

Diana Răcelă, psihoterapeut integrativ, trainer vocațional și de dezvoltare personală, mamă a unui copil

Detalii si inscrieri: Ramona Andrei, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 0721235056 (confirmati prezenta chiar si printr-un SMS)

Numarul de participanti este limitat!!!

Newsletter