Vindecarea de sine, prin amintiri timpurii

 

Vindecarea de Sine, puterea de a deveni cea mai buna varianta a noastra!

VSAT 2 v1.0Noi, oamenii suntem unici, creativi si plini de resurse, ceea ce inseamna ca potentialul nostru creator este nelimitat, de aceea va astept, sa scoatem la lumina, ce angajamente ascunse, convingeri limitative sau profetii, v-ati luat la un moment dat in viata si acum incercati cu „indarjire” sa le duceti la indeplinire.

Vom reusi sa vedem cum ne incurca convingerile limitative sau paradigmele pe care ni le-am format de-a lungul vieti si vom gasi modalitati sa le extindem, asfel incat sa fim liberi sa avem o viziune noua asupra vietii noastre, pe care o dorim plina de sens si semnificatie.

De asemenea, vom afla impreuna care ne sunt si ajutoarele pe drumul descoperirii de sine si in momentul in care vom sti care ne sunt puterile si calitatile vom sti cum sa le folosim constient.

Alfred Adler spunea ca amintirile timpurii sunt forme condensate ale stilului nostru de viata, de aceea va invit, in fiecare seara de marti, intr-un spatiu magic, in care putem explora autentic si plini de curaj sensul dat de noi evenimentelor care ne-au marcat pana la varsta de 9 ani si care ne formeaza stilul de viata actual (personalitatea).

In noi se afla puterea de a deveni cea mai buna varianta a noastra, asa ca, modificandu-ne atentia, putem incepe sa vedem lucruri pe care nu le-am observat inainte!

Te asteptam la Atelierele „Vindecarii de Sine” , Bucuresti. 

Nichita Stanescu spunea intr-o poezie, ca “oamenii sunt pasari cu aripile crescute inlauntru”, stii cum a rezonat in mine? Ca fiecare dintre noi are capacitatea de autoanaliza, indiferent cat de obositor, de greu, de tragic sau complex ne-a fost trecutul si ca avem puterea necesara sa exploram in interiorul nostru, ca sa gasim caile potrivite pentru a ajunge la raspunsurile care conteaza/schimba cu adevarat ceva in noi si ne ajuta sa devenim pana la urma cea mai buna varianta a noastra.

Atelierul este gazduit de Mihaela Stancu, om iubitor de oameni, cu sperante, visuri si idei de mai bine si mai altfel, psiholog, psihoterapeut, coach adlerian in formare, trainer autorizat.

Vom incepe calatoria de explorare interioara cu acest prim atelier, in care vom lucra cu amintirile timpurii, apoi vom aborda din punct de vedere adlerian, constelatia familiei (locul si rolul nostru in familia de baza) si povestea nasterii (acest proces miraculos prin care am ajuns in aceasta lume).  

Inscrieri si informatii suplimentare: Mihaela Stancu / 0727.595.160 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Newsletter