Cutia cu Minuni a Părintelui

Centrul Internațional pentru Resurse şi Formare Alfred Adler împreună cu Centrul Educațional Once Upon A Time va invită la CUTIA CU MINUNI A PĂRINTELUI, o serie de ateliere pentru armonizarea relaţiei dintre părinti, copii bunici şi adolescenți curioși, deschiși şi curajoși!

JOI 29 septembrie, 18.30-20.00

Desenul pentru o stare de bine în relaţia cu copiii. Atelier de art-terapie practică şi dezvoltare emoțională pentru părinți şi copii.

JOI 13 octombrie, 18.30-20.30

Înapoi către viitor. Atelier de prelucrat amintiri … pentru părinți

Te invităm acum să parcurgi detaliile acestor ateliere.

JOI 29 septembrie, 18.00-20.00. Desenul pentru o stare de bine în relaţia cu copiii. Atelier de art-terapie practică şi dezvoltare emoțională pentru părinți şi copii.

Un atelier unde vom descoperi principii esențiale de art-terapie ușor de înţeles şi de utilizat în relaţia cu copiii și vom învăţa să creăm spațiul de respect şi siguranță care va favoriza exprimarea autentică.

Vei învaţă să adaptezi exercițiile de art-terapie la nevoile copilului … dar mai ales vei experimenta o altfel de comunicare, mai profundă, mai eficientă.

Iar tu, copil sau adolescent minunat, vei descoperi că există modalități de exprimare prin care toate puterile tale pot deveni vizibile, că ești important şi că poți comunica dincolo de limitele cuvintelor.

Cui se adresează?

Părinților cu copii şi copiilor între 8 şi 18 ani (copiii sub 8 ani pot veni doar însoțiți de părinti la acest atelier), adolescenților care vor să descopere o nouă modalitate de a se relaxa, de a comunica, de a se echilibra, bunicilor care simt că pot şi vor să ofere mai mult în relaţia cu nepoții.

 

JOI 13 octombrie, 18.30-20.30 Înapoi către viitor. Atelier de prelucrat amintiri … pentru părinți

Dacă ai avut momente în care te-ai gândit că ai greșit față de copilul tău şi nu știi cum să repari ce ai spus/făcut, dacă vrei să-ţi oferi șansa de a construi o relație autentică şi sănătoasă cu tine şi copilul tău … ai șansa să înveți să lucrezi cu amintirile tale, în special cele recente (care au marcat viaţa ta de la momentul concepției copilului/copiilor până în prezent).

Dacă tu știi să schimbi aceste amintiri într-un mod realist şi sănătos, vei ști să-i dăruiești şi copilului tău darul viitorului.

Pentru că fiecare moment din trecut la care te uiți încă cu resentiment, vinovăție, regret sau tristețe/durere este un moment în care potențialul tău de părinte este blocat. Și fiecare moment pe care îl transformi într-un mod care să onoreze puterea ta şi iubirea de sine şi de ceilalţi … este un moment de eliberare şi de asumare … şi de eliberare pentru copilul tău.

Cui se adresează?

Vom lucra exclusiv pe relaţia cu parentalitatea, așadar este important să te simți părinte (prin “părinte” ne referim la orice adult care are în grijă un copil şi își asumă responsabilitățile de siguranță, apartenență şi susținere).

Poți fi părintele unui copil care nu mai este, poți fi părintele unui copil care îți îmbogățește deja viaţa, al unui copil care nu este acum lângă tine sau al unui “copil” adult cu care nu ai relaţia pe care ți-o dorești.

Alte informații:

Unde?

Centrul Educațional Once Upon A Time

Str. Ciobănașului 22A (zona Piața Muncii-Mihai Bravu). Click aici pentru direcție.

Investiție?

60 RON/atelier sau 150 RON pentru plata integrală în avans (detalii despre alternativele de plata disponibile –numerar sau prin banca- se oferă la înscriere)

Facilitator?

Ramona Andrei, psihoterapeut adlerian şi formator/supervizor în psihoterapie adleriană, art-terapeut, coach, formator în lucrul cu metode expresive, autor şi creator al procesului Rescrie Povestea Naşterii, co-fondator al Centrului Internațional pentru Resurse şi Formare Alfred Adler

Detalii şi înscrieri?

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , 0721.235.056 (Ramona Andrei - Centrul Alfred Adler)

!!! Numărul de locuri este limitat de spațiu şi proces, aşa că participarea are nevoie de confirmare cu cel puțin 2 zile înainte de fiecare atelier.

!!! Părinții copiilor înscrişi în programele Centrului Once Upon A Time beneficiază în plus şi de un voucher gratuit la un atelier de joacă şi jocuri (detalii la înscriere).

Newsletter