Vindecă povestea nașterii copilului tău!

Probabil că te întrebi ce mai poţi vindeca, ce mai poţi schimba din ceea ce s-a întâmplat cu 2, 7 18, 25 şi poate chiar mai mulţi ani în urmă. Istoria cu siguranţă nu o poţi şterge şi nici nu-ţi doreşti să uiţi.

VPNCT ART v1.0Te invităm însă într-o experienţă curajoasă, în care poţi schimba felul în care mintea ta a ales să se uite la ceea ce a însemnat venirea pe lume a copilului tău.

Povestea naşterii începe cu momentul concepţiei ... atunci când două celule se întâlnesc şi formează ÎNTREGUL pentru o viaţă! Mintea copilui tău a înregistrat emoţiile tale şi senzaţiile proprii iar mintea ta a jalonat probabil printre iubire şi frică, printre responsabilitate şi fugă şi aceasta se poate reflecta acum în încrederea, intimitatea,anxietatea, supraprotecţia sau lipsa de conexiune din relaţia voastră.

Poate te-ai simţit nesusţinută, poate ai trecut prin experienţă cu un acut sentiment de umilinţă, poate cineva a urlat la ţine şi ai ajuns să crezi că nu ai fost FEMEIE. Poate te-ai simţit vinovată sau îngrozită de ceea ce ţi se întâmplă ...

Acum poţi schimba ceva, pentru binele tău şi al copilului tău. Amintirea ta este metafora a ceea ce a înţeles mintea din acea experienţă dar mintea are o plasticitate care îi permite să rescrie harta neuronală ... atunci când o aduci la nivelul trăirii.

Dacă eşti mamă, vei învăţa să transformi această poveste şi aceasta se va reflecta în relaţia cu copilul tău! Dacă eşti şi terapeut, poţi învăţa să conduci şi alte mămici prin acest proces. Dacă eşti tată ... poţi să îţi sprijini copilul şi să îţi conduci familia printr-un proces de recuperare!

Te aşteptăm să experimentezi o altă poveste ... una scrisă conştient şi asumat. Pentru detalii despre facilitatorii acestui atelier, despre organizare și înscriere, te invitaăm să explorezi în continuare secțiunile de mai jos!

Despre Ramona și Diana

Sunt Ramona Andrei, terapeut adlerian şi formator, art-terapeut şi mamă a 2 copii. Sunt un copil care a schimbat povestea naşterii sale şi o mamă care a schimbat povestea naşterii copilului său. Am trecut prin această experienţă şi acesta este darul meu către copiii noştri!

Sunt Diana Răceală, consilier integrativ, terapeut Rescrie Povestea Naşterii, formator şi consilier vocaţional şi de dezvoltare personală.

Te aşteptăm și te vom însoţi împreună ... pentru o viaţă mai bună :)

Despre organizare, investiție și locație

Te aşteptăm să experimentezi o altă poveste ... una scrisă conştient şi asumat.

Program: 1 zi (de obicei 10.00-18.00)

Următoarea sesiune:

  1. În curs de stabilire

 

Investiție:

  • 150 ron pentru înscrieri şi plăți până miercuri 1 februarie
  • 175 ron pentru înscrieri şi plăți după 1 februarie

 

Detalii suplimentare și clarificări:

Ramona: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tel. 0721.235.056

Diana: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel.0736.430.136

Formular de înscriere

Disponibil în momentul în care va fi stabilită o dată a derulării evenimentului! Mulțumim pentru înțelegere.

Termeni generali de înscriere

TERMENI GENERALI DE ÎNSCRIERE

SPECIFICAŢII PLANIFICARE, ÎNSCRIERE şi CONTRACTARE:

    1. Pentru înscriere, formularul de înscriere se va trimite completat, semnat şi/sau ştampilat (în cazul sponsorului), prin email la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
    2. Formularul de înscriere este obligatoriu pentru rezervarea locului în cadrul evenimentului/evenimentelor.
    3. Formularul de înscriere ţine loc de contract între părţi, dacă nu este altfel agreat. Situaţii specifice ce nu apar în acest formular de înregistrare, vor fi însoţite de anexe.
    4. În cazul în care se doreşte în mod expres un contract specific între părţi, articolele, precum şi timpul de redactare şi semnare ale acestuia nu vor modifică specificaţiile prezentului formular.
    5. Participarea altei persoane decât cea nominalizată în formular, se va anunţa cu cel puţin     3      zile înainte de începerea evenimentului/evenimentelor.
    6. CIRFAA îşi rezervă dreptul de a modifica programarea eveimentului/evenimentelor sau de a le anula şi se obligă să anunţe orice modificare în timp util.

SPECIFICAŢII CONDIŢII PARTICIPARE:

    7. Renunţarea la participare se poate face numai cu până la     3     zile înainte de începerea fiecărui eveniment, după acest interval percepându-se o taxă de penalizare de     100%     din contravaloarea participării. Certificarea poate fi primită doar în cazul parcurgerii a     100%     din totalul programului.
    8. Dacă CIRFAA anulează evenimentele din motive independente de client, aceştia vor primi înapoi suma plătită până în acel moment. În cazul anulării evenimentelor deja începute, clienţii vor primi înapoi suma plătită până în acel moment, mai puţin sumele aferente zilelor/orelor de curs deja furnizate sau vor fi reprogramaţi la evenimente similare, funcţie de decizia CIRFAA.
    9. Pe durata evenimentelor, dacă echipa managerială CIRFAA şi/sau membrii staff-ului CIRFAA (conform opiniei lor profesionale) decid că un client este nepotrivit pentru continuarea programului, CIRFAA îşi rezervă dreptul de a opri participarea clientului în cadrul programului. În acest caz, clientului îi poate fi restituită suma plătită aferentă părţii din programul la care nu va mai participa. Nu se vor restitui sumele aferente programului la care clientul a participat.
    10. În cazul în care CIRFAA decide să oprească participarea clientului datorită consideraţiilor etice sau legale, clientul nu va avea dreptul la restituirea niciunei sume plătite până în acel moment.

SPECIFICAŢII FACTURARE şi MODALITĂŢI DE PLATĂ:

    11. Pe baza formularului de înscriere se va întocmi câte o factură proforma pentru înscrierea la eveniment/evenimente. Factura va trebui achitată în maxim      5      zile de la data emiterii, dar nu mai târziu de momentul începerii programului sau de momentul încheieri perioadelor de promoţie specificate.
    12. Plata cursului se poate face în contul RO48 INGB 0000 9999 0342 2401 ING BANK, Sucursala Splai Centrul Vechi sau prin numerar la sediul CIRFAA, cu respectarea normelor legale privind plăţile în numerar. În cazul plăţii directe în contul CIRFAA la o sucursală ING, comisionul de plată va fi achitat de către client.
    13. În cazul plăţilor prin transfer bancar, în momentul înregistrării plăţii în extrasul de cont al CIRFAA, se va emite factura finală care va fi dată cursantului sau transmisă electronic sau prin alte mijloace solicitate în mod specific la adresa de corespondenţă a cursantului. Contravaloarea cursului se poate achita şi în numerar la sediul CIRFAA, cu respectarea normelor legale privind plăţile în numerar. Plata în numerar va fi însoţită de factură şi chitanţă.
    14. În cazul în care plata este făcută în numele clientului de către o terţă parte, clientul va fi responsabil pentru plata sumelor datorate.
    15. Taxele de participare includ: serviciile de formare, certificatele, suportul de curs acolo unde este cazul, feedback-ul formatorilor şi mici pauze de protocol la anumite evenimente.

ALTE SPECIFICAŢII:

    16. Clientul va plăti Furnizorul pentru serviciile prestate conform detaliilor de plată detaliate în acest contract. Dacă clientul nu va plăti Furnizorului suma totală conform fiecărei opţiuni, se vor derula acţiunile legale.
    17. Orice neînţelegere rezultând din prezentul contract va fi soluţionată de părţi pe cale amiabilă. Dacă totuşi părţile sunt puse în faţa unui conflict de drepturi rezultând din prezentul contract, iremediabil pe cale amiabilă, atunci competenţa de soluţionare în fond a unui astfel de litigiu va aparţine Secţiei Comerciale a Tribunalului Bucureşti.

Newsletter