Ritmuri și tobe în psihoterapie și consiliere

Un workshop experiential, creditat Copsi! *

Terapiile cu tobe și muzica sunt interventii holistice care sustin dezvoltarea interesului social si a starii de bine pentru individ sau grupuri.

Acest workshop va prezenta interventiile cu tobe si muzica ce pot fi utilizate pentru auto-ingrijire sau cu clientul intr-un cadru terapeutic, individual sau de grup.

Ritmul si muzica ajuta oamenii sa experimenteze bucuria si, de asemenea, sa se conecteze cu ceilalti. Toba
Ritmuri Art v1.1de mana este un vechi instrument de vindecare, care utilizeaza ritmul si miscarea pentru a ajuta persoanele sa-si imbunatateasca starea personala si sociala.

Pe masura ce oamenii se misca prin timp și circumstanțe, ei au posibilitatea de a coopera (a mentine ritmul cu alte persoane) sau de a se concentra pe straduinta proprie, centrata pe sine (fiind in afara ritmului comun).

Cercurile de tobe au fost folosite pentru a ajuta persoanele din spitale, facultati, centre anti-drog si diverse cadre terapeutice in ambulatoriu. Aceasta prezentare va trece in revista interventiile de terapie cu tobe si muzica, care pot fi utilizate pentru propria ingrijire sau intr-un cadru terapeutic cu clientul. Participantii vor participa la diverse activitati cu tobele in cerc, iar modul de prezentare va fi extrem de experiential.

Potentialul experientei?

-Participantii vor invata principiile teoretice esentiale care integreaza interventiile Psihologiei Individuale bazate pe tobe si muzica atat in practica clinica cat si pentru propria ingrijire.

-Participantii vor invata interventii prin tobe si muzica bazate pe Psihologia Individuala, care sustin o crestere a interesului social si a starii generale de bine pentru participanti/clienti.pacienti.

Cui se adreseza?

Psihoterapeuti, consilieri psihologici, vocationali, de dezvoltare personala, traineri, facilitatori, educatori si orice alta categorie profesionala care lucreaza cu indivizi sau grupuri in terapie si/sau dezvoltare personala.

Formator:
Ramona Andrei, formator si psihoterapeut adlerian, specializata in interventii terapeutice expresiv-creative, art-terapeut, formator acreditat pentru formare continua si formare profesionala, generator al procesului Rescrie Povestea Nasterii si co-fondator al Centrului Alfred Adler.

Cand?
Următoarea data va fi anunțată în curând!

Unde?
Următoarea locație va fi anunțată în curând!

Cost?
100 ron pentru plata pana la data de ...
150 ron pentru plata după data de ...

*Workshop-ul este creditat cu 4 credite, de catre Colegiul Psihologilor din Romania!!!

Detalii suplimentare: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel 0721235056 (Ramona Andrei)

Inscriere: vor fi disponibile odată ce va fi anunțată următoarea dată!

Newsletter