Familiile împreună! Mini-tabără de aventură, autocunoaștere și cooperare

MINI-TABĂRĂ DE AVENTURĂ, AUTCUNOAȘTERE ȘI COOPERARE
PENTRU PĂRINȚI ȘI COPII
11-13 AUGUST
PENSIUNEA SĂSEASCĂ, COMUNA LEREȘTI, CÂMPULUNG MUȘCEL, ARGEȘ

FI ART v1.0Centrul Adler împreună cu TeamExpert vă așteaptă într-o aventură de autocunoaștere și cooperare în ... familie. Timp pentru părinți. Timp pentru copii. Timp împreună.

Este o mini-tabără de aventură pentru că vom descoperi împreună, în familie minunata zonă mușceleană prin explorarea zonei, dar și prin escapade de cățărare și alte exerciții de menținere a echilibrului, toate aceste exerciții făcându-se în familie, bazându-se pe cooperare și sprijin reciproc atât din partea părinților dar și din partea copiilor.

Este o tabără de autocunoaștere pentru că vom pune accentul în jocurile și experiențele noastre pe:
- dezvoltarea unei atitudini pozitive fata de sine ca persoana unica si valoroasa,
- formarea atitudinilor, achizitionarea cunostintelor si abilitatilor interpersonale.
- formarea şi dezvoltarea abilităţilor de gestionare a conflictelor

Este o tabără de cooperare, pentru că orice vom face, vom face împreună în cadrul familiei. Fiecare familie va fi o echipă care se va baza pe sprijin reciproc, pe împărtășirea tuturor experiențelor, pe atingerea obiectivelor exercițiilor și jocurilor împreună. De asemenea vom fi în regim de auto-gospodărire, pregătirea meselor făcându-se de către toți participanții, de la cel mai mic membru, la cel mai mare membru al familiei.

 

  1. Despre mini-tabără
  2. Detalii organizatorice
  3. Termeni generali de înscriere
  4. Formular de înscriere

Deviza acestei minitabere este: "Timp pentru părinți. Timp pentru copii. Timp împreună"

Realitatea arată că persoanele (copii și adulți) care îşi cunosc şi îşi stăpânesc bine emoţiile şi care înţeleg şi abordează eficient emoţiile celorlalţi sunt în avantaj în orice domeniu al vieţii. Această mini-tabără se încadrează într-un set de programe de sănătate mentală şi îşi doreşte să faciliteze creşterea emoţională şi socială a copiilor și adulților, prin dezvoltarea unor abilităţi de relaţionare interpersonală, prin îmbunătăţirea stimei de sine, a strategiilor de rezolvare de probleme şi de luare de decizii, prin dezvoltarea unei perspective flexibile asupra vieţii, prin achiziţionarea unui sistem de valori şi prin învăţarea unor abilităţi de comunicare.

Mini-tabăra se derulează în perioada 11-13 August la pensiunea Săsească, la Lerești, Jud. Argeș (lângâ Câmpulung Mușcel).

Vor însoți cu căldură și bucurie copiii în această aventură:

Anca Opriș, psihoterapeut (din 2008), supervizor (din 2012), coach in supervizare, consilier scolar (din 2005); Îndrăgostită de copii și lucrul cu aceștia, Anca, crede cu tărie în parteneriatul părinte-profesor-psiholog întru binele copilului.

Andi Beldianu, coach format ICF în cadrul Centrului Adler din România și este co-fondator al Centrului Adler. Andi este coach, facilitator de training în coaching, formator în dinamică de grup, leadership și parentalitate. Andi are un copil de 7 ani care va fi participant activ în această tabără.

Ionuț Mihai, trainer si facilitator de parenting, facilitator pentru grupuri de joaca pentru parinti si copii, tata a 2 copii, vizionar si deschizator de drumuri pentru o alternativa globala mai armonioasa in parenting.

TeamExpert -sunt partenerii noștri în această tabără și ne vor însoți în activitățile outdoor, având grijă să dezvolte abilitățile motrice ale copiilor noștri în deplină siguranță!

Investiția în această mini-tabără este de 450 lei/adult și 350 lei/copil. Pentru înscrierile și plata până pe 01 August, investiția este de 400 lei/adult și 300 lei/copil.

Înscrierea este considerată validă odată cu trimiterea formularului de înscriere și plata integrala a investiției.

Vă puteți înscrie folosind formularul de înscriere din tab-ul alăturat.

Numarul de locuri este limitat, pentru a permite concentrarea atentiei intregii echipe pe construirea unei experiente semnificative pentru copiii vostri.

Relații și înscrieri la:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Andi)
Andi Beldianu, 0722.767.841
Anca Opriș, 0723.869.111
Ionuț Mihai, 0732.712.356

SPECIFICATII PLANIFICARE, INSCRIERE si CONTRACTARE:

1. Pentru inscriere, formularul de inscriere se va trimite completat, semnat si/sau stampilat (in cazul sponsorului), prin email la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

2. Formularul de inscriere este obligatoriu pentru rezervarea locului in cadrul evenimentului/evenimentelor.

3. Formularul de inscriere tine loc de contract intre parti, daca nu este altfel agreat. Situatii specifice ce nu apar in acest formular de inregistrare, vor fi insotite de anexe.

4. In cazul in care se doreste in mod expres un contract specific intre parti, articolele, precum si timpul de redactare si semnare ale acestuia nu vor modifica specificatiile prezentului formular.

5. Participarea altei persoane decat cea nominalizata in formular, se va anunta cu cel putin 3 zile inainte de inceperea evenimentului/evenimentelor.

6. CIRFAA isi rezerva dreptul de a modifica programarea eveimentului/evenimentelor sau de a le anula si se obliga sa anunte orice modificare in timp util.

SPECIFICATII CONDITII PARTICIPARE:

7. Renuntarea la participare se poate face numai cu pana la 3 zile inainte de inceperea fiecarui eveniment, dupa acest interval percepandu-se o taxa de penalizare de 100% din contravaloarea participarii.

8. Daca CIRFAA anuleaza evenimentele din motive independente de client, acestia vor primi inapoi suma platita pana in acel moment. In cazul anularii evenimentelor deja incepute, clientii vor primi inapoi suma platita pana in acel moment, mai putin sumele aferente zilelor/orelor de curs deja furnizate sau vor fi reprogramati la evenimente similare, functie de decizia CIRFAA.

9. Pe durata evenimentelor, daca echipa manageriala CIRFAA si/sau membrii staff-ului CIRFAA (conform opiniei lor profesionale) decid ca un client este nepotrivit pentru continuarea programului, CIRFAA isi rezerva dreptul de a opri participarea clientului in cadrul programului. In acest caz, clientului ii poate fi restituita suma platita aferenta partii din programul la care nu va mai participa. Nu se vor restitui sumele aferente programului la care clientul a participat.

10. In cazul in care CIRFAA decide sa opreasca participarea clientului datorita consideratiilor etice sau legale, clientul nu va avea dreptul la restituirea niciunei sume platite pana in acel moment.

SPECIFICATII FACTURARE si MODALITATI DE PLATA:

11. Pe baza formularului de inscriere se va intocmi cate o factura proforma pentru inscrierea la eveniment/evenimente. Factura va trebui achitata in maxim 5 zile de la data emiterii, dar nu mai tarziu de momentul inceperii programului sau de momentul incheieri perioadelor de promotie specificate.

12. Plata cursului se poate face in contul RO48 INGB 0000 9999 0342 2401 ING BANK, Sucursala Splai Centrul Vechi sau prin numerar la sediul CIRFAA, cu respectarea normelor legale privind platile in numerar. In cazul platii directe in contul CIRFAA la o sucursala ING, comisionul de plata va fi achitat de catre client.

13. In cazul platilor prin transfer bancar, in momentul inregistrarii platii in extrasul de cont al CIRFAA, se va emite factura finala care va fi data cursantului sau transmisa electronic sau prin alte mijloace solicitate in mod specific la adresa de corespondenta a cursantului. Contravaloarea cursului se poate achita si in numerar la sediul CIRFAA, cu respectarea normelor legale privind platile in numerar. Plata in numerar va fi insotita de factura si chitanta.

14. In cazul in care plata este facuta in numele clientului de catre o terta parte, clientul va fi responsabil pentru plata sumelor datorate.

15. Taxele de participare includ: serviciile de formare, certificatele, suportul de curs acolo unde este cazul, feedback-ul formatorilor si mici pauze de protocol la anumite evenimente.

ALTE SPECIFICATII:

16. Clientul va plati Furnizorul pentru serviciile prestate conform detaliilor de plata detaliate in acest contract. Daca clientul nu va plati Furnizorului suma totala conform fiecarei optiuni, se vor derula actiunile legale.

17. Orice neintelegere rezultand din prezentul contract va fi solutionata de parti pe cale amiabila. Daca totusi partile sunt puse in fata unui conflict de drepturi rezultand din prezentul contract, iremediabil pe cale amiabila, atunci competenta de solutionare in fond a unui astfel de litigiu va apartine Sectiei Comerciale a Tribunalului Bucuresti.

Prin acest formular te înscrii împreună cu familia ta în mini-tabăra de aventură, auto-cunoaștere și cooperare "Familiile împreună" derulată la Pensiunea Săsească, Lerești, Câmpulung Mușcel, județul Argeș, în perioada 11-13 augusti. Pentru înscrierea în cadrul acestei mini-tabere te rugăm să completezi datele tale și ale copiilor tăi în acest formular. Odată completate datele, vei primi pe adresa ta de e-mail formularul de înscriere completat împreună cu următorii pași de urmat până la derularea evenimentelor. Pentru relevanța formularului de înscriere, completarea datelor marcate cu (*) este necesară. Mulțumim!

Deocamdată te rugăm să completezi acest fomular de înscriere fără a utiliza diacriticile. Vom remedia acest aspect în perioada următoare. Mulțumim pentru înțelegere!

Evenimentul sau evenimentele ales/e(*)
Input Invalid

După ce vei completa datele tale, care ne sunt necesare pentru emiterea facturii, te rugăm să completezi secțiunile "prenumele, numele însoțitorilor", "specific regim alimentar" și "alte mențiuni (medicație, alergii, etc.)". Mulțumim!

Persoană fizică sau juridică?(*)
Input Invalid

Nume(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Prenume (complet)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

CNP(*)
Input Invalid

E-mail(*)
Input Invalid

Telefon(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără anumite semne de punctuație.

Te rog spune-ne unde domiciliezi (adresa din CI/BI):
Adresă (stradă, nr., bl., sc., apt.)(*)
Input InvalidInput Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Localitatea(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Județ(*)
Input Invalid

Completează prenumele și numele insoțitorilor (adulți și copii) pe care îi înscrii în mini-tabără(*)
Input Invalid

Specific regim alimentar (adulți și copii)(*)
Input Invalid

Alte mențiuni (medicație, alergii, etc.)(*)
Input Invalid

Dacă faci înscrierea pe persoană juridică (SRL, SA, PFA, CIP, etc.), te rog spune-ne despre compania ta:

Denumire forma juridică(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Sediul social (strada, nr., clădire, bl., sc., apt.)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Localitatea(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Județ(*)
Input Invalid

Reg. com. nr. (te rog pune - dacă nu ai)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

C.I.F. (sau C.U.I.)(*)
Input Invalid

Cont bancar (format IBAN)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație. Poți pune - dacă nu ai un cont bancar aferent persoanei juridice.

Banca(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație. Poți pune - dacă nu ai un cont bancar aferent persoanei juridice.

E-mail sediu (doar dacă este diferit de cel personal)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație. Poți pune - dacă nu este diferit de cel introdus la datele personale.

Telefon sediu (doar dacă este diferit de cel personal)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără anumite semne de punctuație. Poți pune - dacă nu este diferit de cel introdus la datele personale.

Ai altă adresă de corespondență decât adresa sau emailul furnizate?
Invalid Input

Dacă da, te rog completează aici:
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Completează te rog și aceste ultime informații:

Apartenența în cadrul www.alfredadler.ro îți poate aduce informații referitoare la serviciile și cercetările CIRFAA. Prin bifarea căsuței alăturate îți dai acordul de a primi informații tip newsletter din partea CIRFAA.

(*)
Input Invalid

Confirm că am citit și acceptat condițiile generale de înscriere:(*)
Input Invalid

Sunt terapeut/coach/facilitator-parenting adlerian sau terapeut/coach/facilitator-parenting adlerian în formare(*)
Input Invalid

Investiție Reducere Timpurie(*)

Input Invalid

Ce metodă de plată vei folosi?(*)

Input Invalid. Te rog alege o metodă de plată!

* În cazul depunerilor la banca în contul Centrului Adler, comisionul de depunere va fi achitat de către tine. Mulțumim pentru înțelegere!

Newsletter