Tabăra de bărbați "Rege, Războinic, Magician, Iubit"

Tabăra de bărbați "Rege, Războinic, Magician, Iubit"
29 Sept -01 Octombrie 2017
Pensiunea Cheile Dâmboviței, Săticu-de-Jos,
Podu' Dâmboviței, Rucăr, Jud. Argeș

Unde sunt inițiați bărbații de putere astăzi? Aceasta este o întrebare atât în mințile bărbaților cat și ale femeilor. În ultimul secol suntem într-o criză a identității masculină de vaste proporții.

RRMI ArtPentru a explica această criză avem nevoie să ne uităm la doi factori care stau la baza acestei crize. În primul rând, avem nevoie să luăm foarte în serios dispariția proceselor ritualice ale inițierii băieților în masculinitate. În societățile tradiționale găsim definiții standard la ceea ce noi numim psihologia băiatului și psihologa bărbatului. În societățile tribale sunt construite cu atenție ritualuri care să sprijine băieții trebui să facă tranziția către masculinitate. În secole de civilizație în vest, aproape toate aceste procese ritualice au fost abandonate sau au fost convertite în canale mai puțin energetice și mai înguste în fenomene pe care le putem numi pseudo inițiatice.

  1. Despre eveniment
  2. Detalii organizatorice
  3. Termeni generali de înscriere
  4. Formular de înscriere

Împreună cu disoluția proceselor ritualice semnificative pentru inițierea în masculinitate, un al doilea factor contribuie la disoluția identității masculina mature. Acest factor este numit patriarhatul. Patriarhatul este organizarea socială și culturală care a condus lumea vestică și marea majoritate a globului cel puțin din mileniul al doilea înainte de Hristos până în prezent. Patriarhatul este un atac asupra masculinității în întregul ei precum și asupra feminității în întregul ei. Este expresia psihologiei băiatului și exprimă masculinitatea blocată, fixată la un nivel imatur. Patriarhatul este expresia masculinității imature. Patriarhia este bazată pe frica – frica băiatului, frica masculinității imature – de femei, și de asemenea de bărbați.

Pentru că în societatea noastră sunt foarte puține procese sau chiar niciun proces ritualic capabil să sprijine trecerea de la psihologia Băiatului la psihologia Bărbatului, în această tabără de masculinitate vom crea impulsul (cu sprijinul reciproc al fiecăruia) de a merge fiecare pe cont propriu către sursele adânci ale potențialului energiei masculinității care sălășluiește în fiecare dintre noi. Vom experimenta și găsi modalități de conectare cu aceste surse de putere. Aceasta tabără va contribui la realizarea noastră cu succes a acestei sarcini vitale.

Vom petrece o zi în ceea ce numim psihologia Băiatului cu toate aspectele sale: Copilul Divin, Eroul, Copilul Precoce, Copilul Oedipian. Pentru a putea înțelege și manifesta psihologia Bărbatului, avem nevoie să experimentăm, să înțelegem și să onorăm psihologia Băiatului, cu aspectele sale echilibrate, dar și cu înțelegerea aspectelor sale de umbră, disfuncționale.

Vom face apoi trecerea în psihologia Bărbatului cu toate aspectele sale: Regele, Războinicul, Magicianul și Iubitul. Vom experimenta, vom înțelege și onora psihologia Bărbatului cu aspectele sale echilibrate, dar și cu înțelegerea aspectelor sale de umbră, disfuncționale.

Va fi un proces de transformare deplină, precum viața însăși care va necesita timp și efort. Ne vom face „temele” noastre atât din partea conștientă, cât și din partea inconștientă, cu resursele lor puternice, și care, dacă vor fi abordate din perspectivă corectă, vor răspunde întrebărilor noastre, nevoilor noastre și rănilor noastre în modalități vindecătoare și generative. Lupta pentru maturitate este psihologică, morală și imperativ spirituală de la Împăratul Chinei până la fiecare bărbat în parte!

Tabăra se derulează în perioada 29 sept -01 octombrie la pensiunea Cheile Dâmboviței, la Săticu-de-Jos, zona Podu’ Dâmboviței, Jud. Argeș (lângă Rucăr).

Vor însoți cu căldură și bucurie in această aventură:

Andi Beldianu, coach format ICF în cadrul Centrului Adler din România și co-fondator al Centrului Adler. Andi este coach, facilitator de training în coaching, formator în dinamică de grup, leadership și parentalitate. Andi a lucrat cu grupuri de bărbați atât în România căt și în străinătate..

Ionuț Mihai, trainer si facilitator de parenting, facilitator pentru grupuri de joaca pentru părinți si copii, tata a 2 copii, vizionar si deschizător de drumuri pentru o alternativa globala mai armonioasa in masculinitate și în parenting.

TeamExpert -sunt partenerii noștri în această tabără și ne vor însoți în activitățile outdoor, având grijă să dezvolte abilitățile noastre motrice în deplină siguranță!

Investiția în această mini-tabără este de 600 lei. Pentru înscrierile și plata până pe 20 Septembrie, investiția este de 500 lei.

Înscrierea este considerată validă odată cu trimiterea formularului de înscriere și plata integrala a investiției.

Numărul de locuri este limitat, pentru a permite concentrarea atenției întregii echipe pe construirea unei experiențe semnificative pentru voi.

Relații și înscrieri la:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Andi)
Andi Beldianu, 0722.767.841
Ionuț Mihai, 0732.712.356

SPECIFICATII PLANIFICARE, INSCRIERE si CONTRACTARE:

1. Pentru inscriere, formularul de inscriere se va trimite completat, semnat si/sau stampilat (in cazul sponsorului), prin email la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

2. Formularul de inscriere este obligatoriu pentru rezervarea locului in cadrul evenimentului/evenimentelor.

3. Formularul de inscriere tine loc de contract intre parti, daca nu este altfel agreat. Situatii specifice ce nu apar in acest formular de inregistrare, vor fi insotite de anexe.

4. In cazul in care se doreste in mod expres un contract specific intre parti, articolele, precum si timpul de redactare si semnare ale acestuia nu vor modifica specificatiile prezentului formular.

5. Participarea altei persoane decat cea nominalizata in formular, se va anunta cu cel putin 3 zile inainte de inceperea evenimentului/evenimentelor.

6. CIRFAA isi rezerva dreptul de a modifica programarea eveimentului/evenimentelor sau de a le anula si se obliga sa anunte orice modificare in timp util.

SPECIFICATII CONDITII PARTICIPARE:

7. Renuntarea la participare se poate face numai cu pana la 3 zile inainte de inceperea fiecarui eveniment, dupa acest interval percepandu-se o taxa de penalizare de 100% din contravaloarea participarii.

8. Daca CIRFAA anuleaza evenimentele din motive independente de client, acestia vor primi inapoi suma platita pana in acel moment. In cazul anularii evenimentelor deja incepute, clientii vor primi inapoi suma platita pana in acel moment, mai putin sumele aferente zilelor/orelor de curs deja furnizate sau vor fi reprogramati la evenimente similare, functie de decizia CIRFAA.

9. Pe durata evenimentelor, daca echipa manageriala CIRFAA si/sau membrii staff-ului CIRFAA (conform opiniei lor profesionale) decid ca un client este nepotrivit pentru continuarea programului, CIRFAA isi rezerva dreptul de a opri participarea clientului in cadrul programului. In acest caz, clientului ii poate fi restituita suma platita aferenta partii din programul la care nu va mai participa. Nu se vor restitui sumele aferente programului la care clientul a participat.

10. In cazul in care CIRFAA decide sa opreasca participarea clientului datorita consideratiilor etice sau legale, clientul nu va avea dreptul la restituirea niciunei sume platite pana in acel moment.

SPECIFICATII FACTURARE si MODALITATI DE PLATA:

11. Pe baza formularului de inscriere se va intocmi cate o factura proforma pentru inscrierea la eveniment/evenimente. Factura va trebui achitata in maxim 5 zile de la data emiterii, dar nu mai tarziu de momentul inceperii programului sau de momentul incheieri perioadelor de promotie specificate.

12. Plata cursului se poate face in contul RO48 INGB 0000 9999 0342 2401 ING BANK, Sucursala Splai Centrul Vechi sau prin numerar la sediul CIRFAA, cu respectarea normelor legale privind platile in numerar. In cazul platii directe in contul CIRFAA la o sucursala ING, comisionul de plata va fi achitat de catre client.

13. In cazul platilor prin transfer bancar, in momentul inregistrarii platii in extrasul de cont al CIRFAA, se va emite factura finala care va fi data cursantului sau transmisa electronic sau prin alte mijloace solicitate in mod specific la adresa de corespondenta a cursantului. Contravaloarea cursului se poate achita si in numerar la sediul CIRFAA, cu respectarea normelor legale privind platile in numerar. Plata in numerar va fi insotita de factura si chitanta.

14. In cazul in care plata este facuta in numele clientului de catre o terta parte, clientul va fi responsabil pentru plata sumelor datorate.

15. Taxele de participare includ: serviciile de formare, certificatele, suportul de curs acolo unde este cazul, feedback-ul formatorilor si mici pauze de protocol la anumite evenimente.

ALTE SPECIFICATII:

16. Clientul va plati Furnizorul pentru serviciile prestate conform detaliilor de plata detaliate in acest contract. Daca clientul nu va plati Furnizorului suma totala conform fiecarei optiuni, se vor derula actiunile legale.

17. Orice neintelegere rezultand din prezentul contract va fi solutionata de parti pe cale amiabila. Daca totusi partile sunt puse in fata unui conflict de drepturi rezultand din prezentul contract, iremediabil pe cale amiabila, atunci competenta de solutionare in fond a unui astfel de litigiu va apartine Sectiei Comerciale a Tribunalului Bucuresti.

Prin acest formular te înscrii în tabăra de masculinitate "Rege, Războinic, Magician, Iubit" derulată la Pensiunea Cheile Dâmboviței, Săticu-de-Jos, Podu' Dâmboviței, județul Argeș, în perioada 29 sept-01 octombrie. Pentru înscrierea în cadrul acestei tabere te rugăm să completezi datele tale în acest formular. Odată completate datele, vei primi pe adresa ta de e-mail formularul de înscriere completat împreună cu următorii pași de urmat până la derularea evenimentelor. Pentru relevanța formularului de înscriere, completarea datelor marcate cu (*) este necesară. Mulțumim!

Deocamdată te rugăm să completezi acest fomular de înscriere fără a utiliza diacriticile. Vom remedia acest aspect în perioada următoare. Mulțumim pentru înțelegere!

Evenimentul sau evenimentele ales/e(*)
Input Invalid

După ce vei completa datele tale, care ne sunt necesare pentru emiterea facturii, te rugăm să completezi secțiunile "prenumele, numele însoțitorilor", "specific regim alimentar" și "alte mențiuni (medicație, alergii, etc.)". Mulțumim!

Persoană fizică sau juridică?(*)
Input Invalid

Nume(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Prenume (complet)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

CNP(*)
Input Invalid

E-mail(*)
Input Invalid

Telefon(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără anumite semne de punctuație.

Te rog spune-ne unde domiciliezi (adresa din CI/BI):
Adresă (stradă, nr., bl., sc., apt.)(*)
Input InvalidInput Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Localitatea(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Județ(*)
Input Invalid

Specific regim alimentar (adulți și copii)(*)
Input Invalid

Alte mențiuni (medicație, alergii, etc.)(*)
Input Invalid

Dacă faci înscrierea pe persoană juridică (SRL, SA, PFA, CIP, etc.), te rog spune-ne despre compania ta:

Denumire forma juridică(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Sediul social (strada, nr., clădire, bl., sc., apt.)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Localitatea(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Județ(*)
Input Invalid

Reg. com. nr. (te rog pune - dacă nu ai)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

C.I.F. (sau C.U.I.)(*)
Input Invalid

Cont bancar (format IBAN)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație. Poți pune - dacă nu ai un cont bancar aferent persoanei juridice.

Banca(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație. Poți pune - dacă nu ai un cont bancar aferent persoanei juridice.

E-mail sediu (doar dacă este diferit de cel personal)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație. Poți pune - dacă nu este diferit de cel introdus la datele personale.

Telefon sediu (doar dacă este diferit de cel personal)(*)
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără anumite semne de punctuație. Poți pune - dacă nu este diferit de cel introdus la datele personale.

Ai altă adresă de corespondență decât adresa sau emailul furnizate?
Invalid Input

Dacă da, te rog completează aici:
Input Invalid. Te rugăm să completezi fără diacritice sau anumite semne de punctuație.

Completează te rog și aceste ultime informații:

Apartenența în cadrul www.alfredadler.ro îți poate aduce informații referitoare la serviciile și cercetările CIRFAA. Prin bifarea căsuței alăturate îți dai acordul de a primi informații tip newsletter din partea CIRFAA.

(*)
Input Invalid

Confirm că am citit și acceptat condițiile generale de înscriere:(*)
Input Invalid

Sunt terapeut/coach/facilitator-parenting adlerian sau terapeut/coach/facilitator-parenting adlerian în formare(*)
Input Invalid

Investiție Reducere Timpurie(*)

Input Invalid

Ce metodă de plată vei folosi?(*)

Input Invalid. Te rog alege o metodă de plată!

* În cazul depunerilor la banca în contul Centrului Adler, comisionul de depunere va fi achitat de către tine. Mulțumim pentru înțelegere!

Newsletter