Povestea Nasterii, povestea vietii, Svinita, 21-23 sep.

Centrul International Alfred Adler impreuna cu Outdoor Wellness te invita sa descoperi cum...

picturaPOVESTEA NASTERII rescrie povestea vietii
Workshop experiential si de formare
Svinita 21-23 septembrie

Pe malul Dunarii, aproape de Cazane...ne adunam iar pentru o experienta unica. Vom descoperi potentialul nostru lucrand Povestea Nasterii, vom elibera potentialul nemanifestat si vom invata sa folosim acest proces intens si profund pentru a-i ajuta pe altii.

Ne adunam vineri pana in ora 15.00 si vom incepe calatoria inapoi in viitor astfel:

Vineri 21 septembrie
16.00-20.00 Introducere in lucrul cu amintirile, practica ascultarii liniei povestii, practici de constientizare si dezvoltare a intuitiei terapeutice

Sambata 22 septembrie
10.00-13.00 Lucrul cu povestea nasterii cu observare si intervizare (colectarea povestii)
15.00-17.00 Trekking si explorare constienta in 2 locuri magice ;)
18.00-20.00 Lucrul cu Povestea Nasterii cu observare si intervizare (rescrierea povestii)

Duminica 23 septembrie
9.30 -12.00 Lucrul cu Povestile in supervizare de grup, intrebari, clarificari
13.00-16.00 Escalada si practica focusului si a prezentei

Povestea Nasterii este un proces viu care activeaza memoria corpului despre experienta conceptiei, dezvoltarii si nasterii. Este procesul care te reconecteaza cu istoria ta reala, de dincolo de proiectiile celorlalti si in acelasi timp procesul care iti ofera prilejul sa rescrii viitorul.

Am creat experienta aceasta complexa astfel incat mintea, corpul si emotiile sa se realinieze pentru o stare de mai bine si de crestere sanatoasa, la nivelul maxim al potentialului tau.

Am gandit experienta astfel incat sa iei din ea nu doar un viitor personal mai bun dar si un instrument cu care sa aduci lumina in mintile, inimil si corpurile oamenilor cu care lucrezi, in contexte terapeutice.

Te vor insoti:

Ramona Andrei, psihoterapeut adlerian cu 12 ani de experienta in practica privata, formare si supervizare in psihoterapie, art-terapeut si formator in lucrul cu mijloacele terapeutice expresiv-creative, autor al cartii Rescrie Povestea Nasterii, dezvoltator de programe unice de crestere personala si profesionala si co-fondator al Centrului Alfred Adler
si Lucian Sandu, creator si facilitator de experiente outdoor cu sens, cu 15 ani de experienta in domeniu, iubitor de natura si explorator al vietii.

Locatie: Casa Sviniceana, Svinita (jud Mehedinti)

Cost:
450 ron (include cazarea, facilitare, formarea, supervizarea ulterioara-o intalnire de follow-up, online- si experientele outdoor)-pentru plati pana la 15 septembrie in contul ING RO48INGB0000999903422401 (beneficiar: Centrul International Alfred Adler)
500 ron pentru plati dupa 15 septembrie.

Detalii si inscrieri la: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 0721235056

Pentru inscrierea in program folositi formularul de mai jos:

Nume(*)
Invalid Input

Prenume(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Nume persoana juridica
Invalid Input

CIF
Invalid Input

Cont
Invalid Input

Banca
Invalid Input

Adresa
Invalid Input

Trimite

Newsletter