Spargerea codului: iubirea si relatiile, Brasov, 3-4 noiembrie

Centrul International Alfred Adler te invita la workshop-ul:

SPARGEREA CODULUI: IUBIREA SI RELATIILE
41067534 1829766030477674 8908484465144102912 nDemistificarea iubirii si intelegerea relatiilor

cu Patrick Akrivos (Grecia)
Brasov (Hotel Kolping)
3-4 noiembrie

Un workshop viu prin semnificatie, prin pasiunea pe care o aduce Patrick in lucrul cu oamenii dar mai ales prin dinamica propusa.

Iubirea este esentiala si fundamental semnificativa in viata ta, indiferent daca o traiesti, o eviti sau chiar o respingi. Felul in care vezi iubirea se reflecta in felul in care iti traiesti relatiile. Cum nevoia de a apartine este fundamentala, vei cauta relatiile pentru a te intelege, accepta, dezvolta, sustine si transforma. Relatiile de cuplu sunt cele mai intense dar si cele mai provocatoare, pentru ca neconditionarea devine dificila atunci cand spatiile personale se intrepatrund atat de mult si adaptarea necesara obtinerii armoniei nu este de multe ori antrenata de si in relatiile primare (relatiile semnificative din copilarie).

Patrick Akrivos vine cu o abordare inovatoare in lucrul cu problematica relatiilor, cu tiparele emotionale legate de cuplu si iubire si lucrul cu traumele relationale. Ofera in acelasi timp si o introducere consistenta in terapia de cuplu, integrand terapia centrata pe persoana impreuna cu studiile asupra teoriei atasamentului, reunite intr-o abordare umanista care vede emotiile ca si parte esentiala si fundamentala din functionalitatea umana si schimbarea terapeutica.

Aceasta abordare priveste emotiile ca fiind centrale pentru fiinta umana iar terapeutul identifica procesul emotional al clietului si-l oglindeste empatic in momentul prezent. Abordarea ofera o harta practica a convingerilor despre iubire si relatii. Terapeutul creaza un spatiu sigur in care se formeaza natural relatia terapeutica, ceea ce faciliteaza schimbarea terapeutica. Rezultatul este o depatologizare a iubirii adulte si a atasamentului.

In aceasta experienta vei intalni o combinatie de teorie coerenta umanista, exercitii experientiale, exercitii de dezvoltare personala si materiale video explicative, modelatoare si foarte practice.

Workshopul se adreseaza atat cautatorilor de sens in relatii dar mai ales psihologilor, coachilor, consilierilor psihologici, facilitatorilor, consilierilor de cuplu si chiar mediatorilor, studentilor la psihologie pentru care problematica relatiilor de cuplu si a modelului individual al iubirii este o preocupare si un focus profesional.

***Workshopul se doresta a fi si o introducere in formarea profesionala a terapeutilor si specializarea lor in terapie de cuplu.

Cine este Patrick Akrivos?
Patrick Akrivos, B.Sc., M.A. este psihoterapeut si consilier psihologic cu mai bine de 12 ani de experienta profesionala in practica privata si de voluntariat.in organizatii umanitare, specializat in lucrul cu trauma la Middlesex University, specializat in cosiliere centrata pe persoana, focusing, gestalt terapie, terapie adleriana si sistemica de familie. Este trainer certificat in Parenting Eficient si in Leadership Eficient dupa metoda Gordon si este certificat ca si instructor S.A.F.E. (Sichere Ausbildung Für Eltern). Patrick Akrivos vine cu o bogata experienta atat in educatie parentala cat si in consultanta pentru companii pentru comunicare eficienta si leadership. Este fondator la “LifePaths: Counseling and Psychotherapy Services” unde si-a dezvoltat practica privata ca si terapeut in lucrul cu adolescentii, cuplurile si unde conduce grupuri terapeutice si de parenting. Are o bogata experienta ca si cercetator si autor in domeniile de competenta si a lucrat ca si consultant in domeniul psihologiei multiculturale si al adictiilor. Este membru al European Counseling Society, British Association of Psychologists si al the Hellenic Society of Personality and Experiential Approach.

Unde?
Hotel Kolping, Brasov (mai multe detalii la inscriere)
Cand si cum?
Sambata 3 noiembrie 10.00-18.00
Duminica 4 noiembrie 9.00-17.00

Cost?
300 ron pentru plati pana la 15 octombrie
350 ron pentru plati dupa 15 octombrie
Cost special pentru cupluri: 550 ron/cuplu
Cost special pentru studenti la psihologie: 250 ron (pentru plati pana la 15 octombrie)

Plata se face in contul ING: RO48INGB0000999903422401, in numele Centrului International Alfred Adler, cu mentiunea taxa wks cuplu Brasov.

Detalii si inscrieri la:
Voinea Adina: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 0722469242
Ramona Andrei:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 0721235056

Pentru inscrierea in program folositi formularul de mai jos:

Nume(*)
Invalid Input

Prenume(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

CIF
Invalid Input

Adresa
Invalid Input

Optiuni de plata

Invalid Input

Trimite

Newsletter